MENÚ REI NEGRE 2019

 

ENTRANTS (per compartir)

Ous estrellats amb sobrassada

Amanida verda amb bacallà esqueixat, taronja, magrana, ametlles i olivada

Croquetes del Clos (de ceps i de tonyina)

Carpaccio de bou amb parmesà i oli de mostassa

Plat de pernil ibèric i llonganissa amb pa torrat i tomàquet

Risotto de bolets silvestres amb parmesà

 

SEGONS (per escollir)

 Suprema de salmó a la brasa amb guarnició

Gambes al forn amb all i julivert

Galtes de porc cuites a baixa temperatura

Entrecot de vedella a la brasa amb hortalisses al caliu

 

POSTRES (per escollir)

 Pastís de xocolata del Clos

Pannacotta casolana amb xocolata i dauets de fruita

Gelat d’avellana i coco

 

*****

Cafès i infusions

 *****

Aigua, vi blanc, rosat i negre Duc de Foix

Cava brut nature Comte de Subirats

 

Preu per persona: 29€ IVA inclòs