MENÚ REI ROS 2019

 

ENTRANTS (per compartir)

Plat de pernil ibèric i llonganissa amb pa torrat

Trinxat de col i patata amb botifarra negra

Amanida verda amb tomàquet, brie, anxoves raïm i vinagreta de mel

Croquetes del Clos (de ceps i de tonyina)

Pèsols saltejats amb alls tendres i bolets

Patates picants

 

SEGONS (per escollir)

Canelons de carn del Clos amb beixamel de ceps

Secret de porc de pagès a la brasa

Graellada de carns (xai, botifarra, pollastre i xistorra) amb guarnició

Llobarret a la taronja sobre llit de patata i ceba

Entrecot de vedella a la brasa –suplement 4€

 

POSTRES (per escollir) 

Pastís de xocolata del Clos

Pannacotta casolana banyada amb xocolata i dauets de fruita

Gelat d’avellana i coco

 

*****

Cafès i infusions

 *****

 

Aigua, vi blanc, rosat i negre Duc de Foix

Cava brut nature Comte de Subirats

 

Preu per persona: 25€ IVA inclòs