MENÚ REI ROS 2019
ENTRANTS (per compartir)
Plat de pernil ibèric i llonganissa amb pa torrat
Trinxat de col i patata amb botifarra negra
Amanida verda amb tomàquet, brie, anxoves raïm i vinagreta de mel
Croquetes del Clos (de ceps i de tonyina)
Pèsols saltejats amb alls tendres i bolets
Patates picants
SEGONS (per escollir)
Canelons de carn del Clos amb beixamel de ceps
Secret de porc de pagès a la brasa
Graellada de carns (xai, botifarra, pollastre i xistorra) amb guarnició
Llobarret a la taronja sobre llit de patata i ceba
Entrecot de vedella a la brasa –suplement 4€
POSTRES (per escollir)
Pastís de xocolata del Clos
Pannacotta casolana banyada amb xocolata i dauets de fruita
Gelat d’avellana i coco
*****
Cafès i infusions
*****
Aigua, vi blanc, rosat i negre Duc de Foix
Cava brut nature Comte de Subirats
Preu per persona: 25€ IVA inclòs